Lineup

Nine 2 Five

Nine 2 Five zijn zeker geen onbekenden in België en Gelrode. Zo stonden ze de afgelopen jaren op Tomorrowland, Rijvers Festival, Sunrise Festival en Gelrock, maar ook in verschillende clubs in eigen land, Nederland, Spanje en Frankrijk. Door de combinatie van elektronische beats en een live viool is stilstaan geen optie.

Belpopband

Te weinig mensen zijn zich bewust van wat onze Belgische muzikanten in hun mars hebben en welke muziek op en top uit ons eigenste land komt. Net daarom wil Belpopband muziek van eigen bodem in de verf zetten!

Kids with Buns

Kids With Buns is het indiepoprock project van Marie Van Uytvanck en Amber Piddington.

Na het winnen van De Nieuwe Lichting 2021, kwam hun single ‘Bad Grades’ op nummer één in Studio Brussel’s De Afrekening en vergaarde wereldwijd meer dan een miljoen streams.

The Backup Plan

Terug van weggeweest en in 2018 al eens gespot op ons podium, klaar om er dit jaar weer een warme en zwoele avond van te maken!

Brengen ze hun ‘Strijdlied’ voor alle ‘Bommas in een string’?

Franco Champs

60% talent van eigen bodem (Aarschot). 100% onze opener!

‘Oh, it’s a crash...’ Na een metaforisch ongeluk op de snelweg ontstaat een nieuwe ‘underground superband’ Franco Champs. Zondagsrock met een nostalgische knipoog naar de jaren 90.